fbpx
Luk oversigt

Er I på cykelferie eller har I ikke mulighed for at køre med campingvogn efter jeres bil, kan I med fordel tage jer en prisbillig overnatning på vores særlige teltplads, hvis I selv medbringer teltet.

Teltområdet ligger centralt i forhold til servicebygningerne og I har adgang til alle de samme faciliteter, som de øvrige campister. Dog er området ikke nummereret, hvorfor det desværre ikke kan lade sig gøre at booke plads på forhånd. Men kan I være her omkring kl. 12 på ankomstdagen, er der altid garanti for, at I kan få en plads.

Hvor kan jeg ellers ligge i telt på CampOne Bøjden Strand

I har også mulighed for at slå jeres telt op på en af de nummererede pladser på resten af campingpladsen. Det koster det samme med telt som med campingvogn.

Her kan du vælge mellem f.eks. en af de behagelige læpladser, hvor I har god læ for vinden, uden at det betyder, at I er lukket fuldstændig inde. De fleste læpladser har udkig til havet og resten af pladsen.

I kan også vælge en af vores udsigtspladser med havkig eller udsigt over havet, ligesom I kan vælge en udsigt+ plads, der har fuld havudsigt. Fra disse pladser kan I nyde solnedgangen over det Sydfynske Øhav.

Endelig kan I vælge en af vores stand-plader, der ligger inden for få skridts afstand fra stranden og bademulighederne på vores stand, der atter i år har fået tildelt det blå flag på grund af sin fine vandkvalitet.

Vil I slå teltet op helt ud til havet, kan I også vælge vores strand+-pladser. Her ligger I praktisk telt lige ud til stranden og kan blive vækket hver morgen af bølgernes brusen, lige som I kan sidde i teltåbningen og nyde solnedgangen hver aften.

Sådan finder du teltpladsen på pladsoversigten

Teltpladsen er markeret med et telt-ikon på pladsoversigten. Som sagt kan I frit vælge en af de andre pladser på campingpladsen. Det koster dog fuld pris. Teltpladsen giver en billigere overnatningsmulighed, men kan ikke bookes på forhånd.

Se dig omkring på teltpladsen og resten af campingpladsen

Vil du se nærmere på, hvor teltpladsen ligger, samt tage en virtuel vandretur på resten af campingpladsen, kan du bruge det interaktive 3D-kort herunder. Drej visningen rundt med musen eller en finger og bevæg dig rundt på pladsen ved hjælp af pilene i bunden af visningen.

Klar til ferie?

Reserver nu

 

Se teltpladserne live