fbpx
Luk oversigt

Campingpladsen CampOne Bøjden Strand er udlagt på et let skrånende terræn lige ud til vandet. Det giver nogle helt unikke muligheder for at få havudsigt. De pladser på campingpladsen, der har den bedste udsigt over vandet, finder du her i kategorien Udsigtsplads+.

Fra pladserne i denne kategori får du helt eller næsten helt uforstyrret udsigt over vandet, samtidig med at du stadig ligger i en fornuftig afstand til vores moderne og veludstyrede servicebygninger og tæt på legepladserne.

Altid noget at se på og tale om

Med en Udsigtsplads+ har du altid noget smukt og afstressende at se på. Nyd bølgernes rullen og skyernes vandring over himlen og få et godt kig ud til de omliggende landtanger i horisonten. Selv på en regnvejrsdag er der masser at se på og at tale om.

Af andre beliggenheder på campingpladsen er Strand og Strand+, der begge ligger meget tættere på vandet end Udsigtsplads+. Derudover er der en række pladser, der også har en god – men ikke så god – udsigt over vandet, samt læpladser med god læ og de særlige teltpladser, som ligger lige bag administrationsbygningen.

Hold øje med børnene

Ud over den gode udsigt ud over vandet, ligger Udsigtplads+-pladserne lige i nærheden af legepladsen. Herfra er det nemt for børnene at finde både hen til legepladsen, ligesom det er nemt for dem at finde tilbage til campingvognen igen.

Det betyder, at I altid er lige i nærheden, ligesom Udsigtplads+-pladserne på Fisketorvet eller Sølvtorvet har direkte udsigt til legepladsen. Så er det ekstra nemt at holde øje med ungerne, når de er ude at lege.

Sådan finder du Udsigtsplads+-pladerne

Udsigtsplads+ har farven “pink” på pladsoversigten. Pladser mærket med et ”c” efter pladsnummeret er såkaldte komfortpladser, som er udstyret med rindende vand og har eget afløb.

Den faktiske plads på Udsigtsplads+-pladserne varierer en smule, alt efter udformningen af den omkringliggende bevoksning og den enkelte plads placering. Generelt er alle pladser dog minimum 100 og maksimalt 140 m2 store. Så der er rigelig med plads på alle placeringer.

Nyd selv udsigten på en Udsigtplads+

Herunder kan du nyde udsigten, som den tager sig ud fra en Udsigtsplads+. Du kan dreje kortet rundt, så du kan se til alle sider ved at bruge fingeren eller musen. Klik på pilene i bunden af visningen, for at bevæge dig rundt på resten af pladsen.

 

Se Udsigtsplads+ live