fbpx
Luk oversigt

CampOne Bøjden Strand er en campingplads beliggende på et skrånende terræn, der fører lige ned til vandet. Vælger du en udsigtsplads, får du en plads, der ligger højt placeret med et godt udsyn eller udkig til havet, ligesom du har nem adgang til vores moderne og godt udstyrede servicebygninger.

Slap af til den gode udsigt

Herfra kan du og familien nyde udsigten på alle tider af døgnet. Har er altid noget, at få øje på og noget at tale om – uanset om I sidder og nyder morgenmaden eller sidder og nyder den sidste aftensol uden for jeres campingvogn.

Af andre pladstyper har vi de mere standnære Strand og Strand+, samt pladser med en endnu bedre udsigt, der er benævnt Udsigt+. Endelig har vi læpladser og en særlig teltplads, der giver mulighed for at overnatte ekstra billigt, hvis du ligger i telt.

Sådan finder du udsigtspladserne på oversigten

Udsigtspladser har farven “hvid” på pladsoversigten. Alle pladsnumre der er efterfulgt af et “c” er såkaldte komfortpladser. De er udstyret har indlagt både rindende vand og afløb. Bemærk at pladsstørrelser ikke afhænger af pladsens kategorisering, men udelukkende af de fysiske forhold omkring og på den enkelte plads. Således er alle pladser på CampOne Bøjden Strand på mellem 100 og 140 m2.

Sådan ser der ud på vores udsigtspladser

Vil du have et indtryk af udsigten og forholdene på vores udsigtspladser, kan du prøve at kigge dig rundt på den tredimensionelle oversigt herunder. Klik på pilene for at bevæge dig rundt på pladsen eller drej visningen med fingeren eller musen.

 

Se udsigtspladser live