fbpx
Luk oversigt

CampOne Bøjden Strand er en campingplads, der er placeret på et helt unikt stykke land, som skråner ned mod vandet. Det giver nogle helt særlige muligheder for forskellige placeringer på pladsen rækkende fra læpladser med godt læ for vinden over udsigt og udsigt+ pladser med udsigt over havet og til strand og strand+ pladser, der ligger lige ud til vandet. Endelig har vi et særligt område med teltpladser ved administrationsbygningen, der er giver jer en ekstra billig overnatningsmulighed, hvis I ligger i telt.

Strand-pladser ligger lige ved vandet

Med en strand-plads får I en placering på campingpladsen, der ligger kystnært og med den bedst mulige udsigt ud over vandet. Det giver jer kort vej til havet. Kun en strand+ plads ligger tættere.

Den største ulempe ved strand-pladserne er, at der ikke er de bedste læforhold. Eneste undtagelse er strand-pladserne på Terrassen (nr. 229-235 & 292c-293c), der samtidig ligger fantastisk smukt med god beplantning, uden at det gå ud over den flotte panoramaudsigt til det Sydfynske Øhav.

Stranden er igen i år tildelt det blå flag på grund af den høje kvalitet af badevandet ud for campingpladsen.

Her finder du pladsens standpladser på oversigten

Strandpladser har farven “orange” på pladsoversigten. Strand-pladser med “c” er såkaldte komfort-pladser, der er udstyret med egen vandforsyning og afløb direkte på pladsen. Har pladsnummeret en “ring” omkring, er der yderligere mulighed for tv-tilslutning.

Alle pladser har en størrelse på mellem 100 og 140 m2. Størrelsen på den enkelte plads kan dog variere alt efter beplantning og pladsens fysiske placering på campingpladsen.

Tag et kig på vores strand-pladser

Vil du have et godt indtryk af, hvordan der ser ud på vores strand-pladser, så tag et kig på det interaktive kort herunder. Drej visningen hele vejen rundt ved hjælp af din mus eller fingeren og bevæg dig rundt på området ved hjælp af pilene i bunden af billedet.

 

Se strandpladserne live

Strandpladserne v/Terassen