fbpx
Luk oversigt

CampOne Bøjden Strand har en helt unik beliggenhed på et skrående terræn, der går helt ud til vandet. Det giver også rigtig mange forskellige pladstyper rækkende fra læpladser over udsigt og udsigt+ pladser med god udsigt over vandet og til strand og strand+ pladser med beliggenhed lige ned til det Sydfynske Øhav.

Strand+ er som at campere direkte på stranden

Her er strand+ plads den ultimative placering med direkte adgang til stranden, lige så snart du lukker døren op i din campingvogn. Vi er en af meget få campingpladser herhjemme, der tilbyder denne mulighed – og den er populær. For det er altid strand+ pladserne, der bliver taget først, endskønt de ikke giver de store læmuligheder.

I camperer altså direkte på stranden. Så er I glade for at bade i det åbne hav eller vil I bare have den ultimative udsigt over det Sydfynske Øhav med mulighed for at nyde lyden af havets brusen, samt se den allersmukkeste solnedgang næsten hver aften, skal I gå efter at få en strand+ plads. Men bestil som sagt i god tid.

Stranden ud for pladsen har de seneste år haft den store ære, at være tildelt det såkaldte blå flag på grund af den høje kvalitet af badevandet ud for campingpladsen.

Sådan finder du strand+ pladserne på pladsoversigten

Strand+ pladser har farven “blå” på pladsoversigten. Alle strand+ pladser ligger helt ned til vandkanten og alle pladser er såkaldte komfortpladser med egen vandforsyning og eget afløb.

Tag en tur langs stranden og nyd udsigten fra strand+ pladserne

Skal du se, hvordan udsigten tager sig ud fra vores strand+ pladser, så klik dig rundt på det interaktive kort herunder. Du kan dreje visningen hele vejen rundt ved hjælp af din mus eller fingeren, ligesom du kan bevæge dig rundt på området med pilene i bunden af billedet.

Se tidligere gæsters oplevelse fra strand+pladsen

 

 

Se Strandpladserne+ live