fbpx
Luk oversigt

CampOne Bøjden Strand er en campingplads, der ligger på et let skrånende terræn lige ned til vandet. Alle pladser på campingpladsen er kategoriseret som enten strand+, strand, udsigt+, udsigt, eller som læpladser. Navnet på pladstypen beskriver beliggenheden af pladsen på selve campingpladsen.

Vælger du en læplads, får du en plads, der ligger giver dig bedre læ end nogle af de øvrige pladstyper på campingspladsen. Samtidig får du en rigtig god placering i forhold til pladsens servicebygninger. Til gengæld får du en smule længere til vandet, end dem der vælger en strand eller strand+ plads.

Så hvis nærheden til servicebygningerne og gode læforhold er vigtige for dig og din familie, er det en læplads, du skal vælge.

Sådan finder du læpladserne på pladsoversigten

Læpladser har farven “gul” på pladsoversigten. En læplads har en god beliggenhed i forhold til servicebygninger og har også bedst tænkelige læ-forhold.

Alle pladsnumre der er efterfulgt af et “c” i oversigten er såkaldte komfortpladser, d.v.s. pladser med vand og afløb. Pladsernes størrelser er ikke afhængig af, hvilken kategorisering pladsen er tildelt og kan variere en smule alt efter den omkringliggende bevoksning og pladsens øvrige indretning. Alle pladser er dog minimum på 100 og helt op til 140 m2.

Du skal se et eksempel på et af de områder på CampOne Bøjden Strand, som er udlagt til læpladser på det tredimensionelle kort herunder.

Se læpladser live