fbpx
Luk oversigt

Den frihed og luksus der er forbundet med campinglivet, gør ferieformen mere og mere populær. Men den kræver naturligvis en campingvogn, for at kunne lade sig gøre. Har du ikke det, f.eks. fordi du ikke er vild med at køre med campingvogn, ikke har træk på bilen, eller måske slet ikke har en bil, skal det naturligvis ikke forhindre Jer i at nyde campinglivets glæder alligevel.

Derfor har du mulighed for at leje en lækker Hobby De Luxe campingvogn på dags- eller ugebasis hos CampOne Bøjden Strand. Det gør det muligt enten at holde en billig ferie i lejet campingvogn eller vælge et billigt alternativ til en hotelovernatning.

Lej en lækker Hobby De Luxe campingvogn

Hos CampOne Bøjden Strand har du mulighed for leje af campingvogn. Vores Hobby De Luxe er en luksus campingvogn. Vognen har alt det fornødne standardudstyr, og alle installationer er udført med moderne, energi- og miljøvenlig teknologi. Vognen har alt det fornødne standardudstyr og alle installationer er udført med moderne, energi- og miljøvenlig teknologi.

Interiør og udstyr er holdt i et ungt, moderne design og i rengøringsvenlige materialer. Alle faciliteter er lette at betjene, og det er nemt selv for urutinerede at konvertere vognens opholdszoner til sengepladser, når det er tid til at gå til køjs. Har du brug for hjælp, siger du bare til.

Vognene er fuldt udstyret med alt, hvad du har brug for af service, dyner, puder og TV. Alle vogne er udstyret med en dobbeltseng og en række enkeltkøjer. Så der er plads til alle eller plads til, at du kan lægge ekstra luksuriøst, hvis du er alene afsted.

Lækkert fortelt med fast gulv og havemøbler

Til alle vores udlejningsvogne er der opsat et dejligt og rummeligt fortelt med fast gulv og havemøbler nok til hele familien. Det giver ekstra plads i hverdagen, og forteltet giver plads til liv og leg – selv på en kedelig, trist og grå regnvejrsdag.

Skulle der komme besøg, giver forteltet også mulighed for hyggelige stunder, og på en varm sommernat kan du nemt have overnattende gæster liggende ude i forteltet, hvis de selv har luftmadrasser og soveposer med.

Valgfrie pakker

Ved leje af campingvogn på campingplads for 2 voksne og 2 børn kan du tilkøbe forskellige pakker, der giver fri adgang til at benytte alle campingpladsens faciliteter. Vi har opdelt pakkerne i tre niveauer, så du kan vælge efter både behov og økonomi.

Nye campingvogne!

Se menupunktet “Ferietilbud” hvis I ønsker at leje campingvogne i påske, st. bededag, kr. himmelfart, pinsen eller efterårsferien.