fbpx
Luk oversigt

Hos CampOne Bøjden Strand på Fyn tilbyder vi hytter i alle prisklasser og til alle behov.
Næste gang du overvejer hvilken hytte du skal leje, og hvor på Fyn du vil campere, så tag et kig forbi CampOne Bøjden Strand.

Uanset hvad dine præferencer for campinghytte er, så finder du en utrolig betagende udsigt, natur og et lokalområde der får dig til at tabe undermunden. Vi har naturligvis sørget for alle faciliteterne og har din bekvemmelighed i topprioriteten.

Husdyr er IKKE tilladt.

HytterneCampinghytter Fyn - CampOne Bøjden Strand

Vores ”start-hytter” til den prisbevidste campist indeholde med sine tre stjerner og hele 15 kvm, køkkenalrum med alt du skal bruge, en integreret spiseplads til fire personer, samt en stor sovesofa-gruppe. Se hytten – klik HER.

A-klasse hytte: Hvis du skal have hele den fynske familie på besøg, kan det give god mening at opgraderet til den 4-stjernede hytte, som kan lejes inkl. både køkken med varmt og koldt vand, og med mulighed for at have seks personer til spisning eller overnatning. Her får du hele 20 kvm gulvplads at boltre dig på. Se hytten – klik HER.

Hvis du er mere interesseret i at campere på Fyn med wellness og luksus i højsædet kan du leje vores 5-stjernet luksushytte, HS, HL eller HST.
Her er ikke sparret på noget!
Her får du nemlig plads til hele familien både til køjs til lands og omkring bordet. Hvis du vil opleve Fyn fra sin mest fantastiske side, så er dette en hytte for Jer.

Se den mest prominente hytte HST med både terrasse, tagterrasse og spa HER.

Book din hytte

Reserver nu

Det betyder vores forkortelser:

B – Klasse B, har tre stjerner og er den mindste hytte til den hyggelige oplevelse hvor man kommer hinanden mere ved.

A – Klasse A, lidt større og mere endnu funktionalitet. Hytterne i klasse A er altid 4-stjernede.

HS – Hytte + Spa, 5-stjernet kvalitets hytte nær vand og natur. Som noget specielt har denne hytte også en lækker jacuzzi man frit kan benytte sig af.

HL – Hytte + Luksus, 5-stjernet. Denne hytte er placeret tæt ved både natur, vand og pladsen faciliteter, og de 25 kvm er blevet optimeret til maksimal plads i fællesarealerne.

HST – Hytte + Spa + Terrasse, 5-stjernet kvalitets hytte nær vand og natur. Den ultimative oplevelseshytte man kan leje på Fyn. Her er det hele og mere til. Tag blot familie og venner under armen og læn dig tilbage.

Vi er naturligvis altid klar med et godt tilbud på en af de fynske hytter, og tager gerne imod spørgsmål på telefon og mail.

På gensyn hos CampOne Bøjden Strand på Fyn.