fbpx
Luk oversigt

Voksne

Børn 0-11 år

Fyn er fyldt med gode oplevelser for hele familien. Du behøver aldrig at kede dig på Fyn. Vi har samlet en liste af inspiration til din næste udflugt på din campingferie.

Ø Hop

Har du nogensinde været på Avernakø, Birkholm, Bjørnø, Drejø, Hjortø, Lyø, Skarø, Strynø eller Svelmø? Færgen går fra Faaborg og du har mulighed for at sammensætte din helt egen ø-tur.

Læs mere om Ø Hop

Faaborg Arrest

Kom med bag tremmer. Oplev hvordan det er at være i et dansk fængsel. Kom med rundt i fangegården, cellerne og retssalen. Der er inspirerende tekster og opgaver til både børn og voksne.

Læs mere om Faaborg Arrest

Faaborg Museum

Oplev et totalkunstværk med malerier, skulpturer, arkitektur og møbelkunst. Lyt og lær om museets spændende historie og få en hyggelig dag med hele familien.

Læs mere om Faaborg Museum

Faaborg Havn og by

Gå en tur i den hyggelige gågade, hvor restauranter og butikker findes. Tag et smut ned til havnen og se på flotte unikke både og sejlskibe. Oplev den hyggelige Faaborg stemning på Sydfyn.

Læs mere om Faaborg Havn og by

Vægterture i Faaborg

Vægterne går deres rute i Faaborg hver aften kl. 21 (d. 24. juni til 25. august 2019). Følg med vægteren og hør vægtersangene samt de spændende historier om byen.

Læs mere om Vægterture

Egeskov Slot

27 minutter i bil – så står du foran en fortryllende oplevelse: Egeskov Slot. Oplev de flotte haver, aktiviter for både store og små samt alle de smukke udstillede ting.

Læs mere om Egeskov Slot

Falsled Kro

Vil du prøve en gastronomisk oplevelse, ud over det sædvanlige? Så kan vi anbefale Falsled Kro. Udover de mange fine udmærkelser, som de har fået, ligger kroen også i skønne omgivelser.

Læs mere om Falsled Kro

Keld Moseholm

Den berømte billedhugger, som laver små værker af tykke mennesker. Kan opleves i Faaborg efter aftale.

Læs mere om Keld Moseholm

Færgen til Als

Als er kendt som et paradis for naturelskere og byder på både skove, søer, strande og spændende dyreliv. Besøg Universe i Als og få en sjov dag med hele familien.

Læs mere om Færgen til Als