fbpx
Luk oversigt

Få en hyggelig sommerferie og en masse sjove og aktive timer med familien i vores udendørs badeland.

Åbningstider: Fra ca. 1. juni – 1. september alle dage fra kl. 9.00 – 20.00

Det indendørs badeland er åbent hver dag hele sæsonen fra april til oktober.Vi gør opmærksom på, at vores indendørs badeland er åbent alle dage hele sæsonen, som strækker sig fra april til oktober.

I sommersæsonen kan du og din familie nyde en dejlig dukkert i vores store udendørs swimmingpool og generelt nyde vores udendørs område. Poolen har en dybde på 140 cm og der er rig mulighed for at have det sjovt, vi har nemlig opsat en kæmpe vandrutsjebane til de modige drenge og piger.

Udendørs er der rig mulighed for at nyde solen, hvad enten det er på en solvogn eller ved et borde og stolesæt. Disse er placeret tæt omkring poolen, så der er mulighed for at slappe af, imens der bliver holdt øje med de vandglade børn.

Udendørs finder du også et børnebassin. Børnebassinet har en vanddybde på bare 50 cm, og det er muligt at glide fra børnebassinet og over i den store swimmingpool via en glidesliske.

Vores udendørs badeområde er placeret i direkte forbindelse til vores indendørs badeland. Så trænger du eller familien til lidt skygge, er der mulighed for stadig at være i vandet indendørs.

Vores restaurant og café er placeret lige ved siden af vores udendørs poolområde. Her er der mulighed for servering ved poolen, og du har derfor mulighed for at nyde mad og drikke på din plads i solen.
Når solen er gået ned og aftenen falder på, omdanner vi området omkring vores udendørs pool til et sydlandsk paradis. Her har du og din familie mulighed for at nyde en lækker aftensmad fra vores anerkendte restaurant. Efter aftensmaden er der rig mulighed for at nyde ferien med vand, øl eller drinks samtidig med at I kan sidde og nyde den dejlige danske sommer aften og -nat.