fbpx
Luk oversigt

CampOne Bøjden Strand er en af de eneste camping-pladser på Fyn med indendørs badeland. Tilmed har det åbent året rundt og suppleres om sommeren af et udendørs badeland med vandrutsjebane og lækkert udendørs opholdsområde.

Vores indendørs badeland har åbent i hele sæsonen fra april til oktober, og giver mulighed for både fornøjelse og afslapning for både børn og voksne.

Rundt om de to bassiner er der opstillet liggestole, hvor du kan slappe af og nyde en drink, enten før eller efter I har kastet jer ud i det våde element. Det ideelle tidsfordriv både sommer og vinter – også på en grå og trist regnvejrsdag.

Det store bassin på 140 cm i dybden er rigeligt stort til både en rask svømmetur og sjov vandleg for både voksne og de store børn. Her er også en boblezone, hvor I kan slappe af og hygge jer, samt en glidesliske hvis der skal lidt mere fart og tempo over turen i vandet.

Sikkert børnebassin til de små

Til de mindste børn har vi et særligt børnebassin, der kun er 50 cm dybt. I bassinet har vi opsat en stor, sjov legeborg med rutsjebaner og mulighed for at svømme ind i borgen. Her kan ungerne gå på opdagelse og lege, mens I hygger jer i liggestolene eller det store bassin.

Prøv vores lækre sauna

Oven på vores indendørs badeland kan du nyde en tur i vores lækre sauna. Der er udsigt ud over det Sydfynske Øhav og hele området omkring badelandet. Om sommeren er der derudover udgang direkte til det udendørs badeland, hvor du kan tage en kølig dukkert efter dit ophold i saunaen.

Indendørs badeland i hele sæsonen

Det indendørs badeland har som allerede nævnt åbent i hele sæsonen fra april til oktober. Som gæst på CampOne Bøjden Strand har du mulighed for at købe adgang til badeland enten pr. indgang eller som turkort. Endvidere har du mulighed for at tilkøbe solarium.

Det er også muligt for gæster, der ikke ligger på campingpladsen, at købe adgang til badelandet i hele sæsonen.

I sommerperioden fra 1. juni til 30. august, kan du også nyde godt af vores store udendørs badeland med bl.a. en kæmpe vandrutsjebane.