fbpx
Luk oversigt

Åbningstider: Alle dage fra kl. 9:00 – 20:00 (i campingpladsens åbningstid)

CampOne Bøjden Strand ligger lige ved vandet, men på trods af det er det dejligt med campingpladser med badeland. Vejret tillader nemlig ikke altid en dukkert i det dejlige havvand. Årstiderne i Danmark gør, at det nogen gange er nødvendigt at trække indendørs, derfor er vi også rigtig glade for, at vi kan tilbyde vores gæster et indendørs badeland på dage hvor det f.eks. regner, hagler eller endda sner. Derudover har vi også gæster, som ikke er trygge ved at tage en svømmetur i bølgen blå.
Uanset vejret og dine præferencer har du altid mulighed for at nyde vores indendørs badeland året rundt.

Når sommersæsonen er over os, åbner vi op for vores udendørs badeland. Dette er placeret i direkte forbindelse til vores indendørs badeland og lige ved siden af vores restaurant og café. Her er derfor rig mulighed for at nyde dagene ved poolen, hvad enten det er ude eller inde. Til de ekstra vandglade og modige gæster har vi en stor vandrutsjebane, som, vi har erfaret, giver anledning til en masse timer med sjov og underholdning for hele familien.

Campingpladser med badeland

Giver også mulighed for at introducere børnene for det våde element, inden I begiver Jer ned til havet. Det giver både forældre og børn en større tryghed, da I har haft mulighed for at lære børnene de basale teknikker i sikre og trygge rammer. Ønsker I ikke at bade i havvand, så er I mere end velkommen til at nyde hele dagen i vores sikre og trygge badeland. Her er det tilladt at tage alle de ture, du har lyst til, i vores store vandrutsjebane.

Skal familien have en dejlig ferie med masser af sjov og vandpjaskeri, så kom og besøg os på CampOne Bøjden Strand.

Se indendørs badeland live