fbpx
Luk oversigt

Hos CampOne Bøjden strand får du en campingplads med bådfaceliteter. Vi har et super dejligt bådområde med dertilhørende bådbro direkte på pladsen.

Så træk ankeret og nyd din ferie på CampOne Bøjden strand med de muligheder det giver, at have egen båd med på ferie.

Vores campingplads ligger i det sydfynske øhav, som er et fantastisk flot naturområde, og her er mang muligheder, når båden skal en tur til søs. Ønsker du og familien eller vennerne at nyde en dag væk fra campingpladsen, giver vores bådfaciliteter Jer mulighed for, at nyde en dag på vandet med masser af sol og hygge. Smør en lækker madkurv og nyd badeturene direkte fra din båd. Vandet er skønt, og I har mulighed for at udforske morænelandskab med bl.a. lllumø og Vigø. Det er her muligt at vade fra den ene ø til den anden ø. Dette er en sjov aktivitet, som hele familien kan være sammen om. I vil få en dag med en masse hyggelige timer.

Så ta’ på opdagelse og på ture til småøerne i det rolige sydfynske ø-hav.

Tager du og familien eller vennerne på en lidt længere sejltur kan turen evt. gå til Faaborg eller Faldsled. Her er der rig mulighed for at få gang i fiskestangen, ellers, hvis man er til endnu mere aktion, er der rig mulighed for, at boltre sig i havet med forskellige vandsportsaktiviteter.

Ejer du en båd, kan vi simpelthen ikke finde nogen grunde til, at du ikke skal tage den med på campingferie. Det koster nemlig ikke dig og familien ekstra at tage båden med. CampOne Bøjden Strand er en campingplads med bådfaciliteter, som vi, som en ekstra service, tilbyder helt gratis til vores gæster. Det er gratis at ligge til ved bådbroen, og det er gratis at benytte vores bådområde.

OBS! Vi formidler også udlejning af både. Hør nærmere herom i receptionen.

Se båd faciliteterne live

Se stranden live