fbpx
Luk oversigt

Camping på Fyn

Selvom Fyn “kun” har en størrelse på 3.100kvm er der rig mulighed for at opleve både by, flot natur eller en kombination på din campingferie. Der bor ca. 467.000 indbyggere på Fyn.

Campingpladserne på og omkring Fyn er i stor udvikling og CampOne Bøjden Strand følger naturligvis udviklingen ved løbende at modernisere og skaffe nye og spændende aktiviteter, som både børn og voksne kan nyde godt af. Her på Fyns-land finder du uden tvivl hygge og glæde, så du kan nyde din campingferie – som du og familien har fortjent det.

5 stjernet camping i Danmark

I Danmark finder du syv 5 stjernede campingpladser. På Fyn finder man intet mindre end fem af de i alt syv 5-stjernede campingpladser, og man vil derfor være et skridt nærmere den perfekte campingferie, hvis man vælger at campere på Fyn.

Hvad kræves egentlig af en 5 stjernet campingplads?

Ud over de krav som stilles til en 4 stjernet campingplads, så skal pladsen bl.a. også have en stor reception og velassorteret butik, der er åben fra kl. 08-20 i perioden 20/6 – 20/8. Alle enheder er min. 100 m², og flere er på 120 m², samt komfortpladser. Der skal være adskilte toilet- og vaskeafdelinger med sæbeautomater og hårtørrere, særskilte sanitetsafdelinger for børn med børnetoiletter, håndvaske m.v. Der er familiebaderum. I forbindelse med et af køkkenerne er der indendørs spiserum.
Pladsen har central legeplads og flere aflastningslegepladser og opholdsrum med og uden TV. Mininimum 90% af pladsens enheder kan forsynes med el fra eget stik, og en del af disse enheder har afløb for spildevand og direkte vandtilslutning.

CampOne Bøjden Strand

Camping på Fyn: egen campingvogn

CampOne Bøjden Strand er placeret i den sydelige del af Fyn, kun tre kvarters kørsel fra Odense og 10 km. fra den smukke by Faaborg eller du kan besøge Assens kun 40 km. fra pladsen.

  • I løbet af 45 minutter kan du være i centrum af dejlige Odense hvis du tager bilen.
  • Hvis du hellere vil lade bilen stå og tage offentlige transportmidler, så tager turen til Odense op til 2 timer med bus & tog.
  • Er du den meget sporty type og har god tid, så kan du også tage cyklen – regn med 2,5 timer for en rute på ca. 46 km.

Hvad og hvor er ”Bøjden”?

Bøjden er en del af Faaborg-Midtfyns kommune og hører til region Syddanmark. Med sine knap 200 faste indbyggere er Bøjden ikke den største by i landet, men det er nok en af de mest fantastiske! Med kun et smut fra Odense hvor der bor knap 200.000 indbyggere, kan man både finde ro og mag.

CampOne Bøjden Strand er en af de mest attraktive destinationer når det kommer til 5 stjernet camping på Fyn, hvor den ligger indenfor toppen over bedste og mest besøgte campingpladser.

CampOne er lig med livsglæde og afslapning! Noget af det der gør denne campingplads til en af de bedste på Danmark, er de lækre områder kombineret med faciliteter som passer til den moderne og bevidste familie. Eksempelvis tilbydes både indendørs og udendørs badeland, minigolf, hytter, telte, mobilehome og pladser som passer til alle behov og lyster, og et natur- og strandområde som er virkelig imponerende.

Camping & Badning - en perfekt kombination

Fyn tilbyder mange rene badestrande, som absolut er værd at besøge. Strandene bliver kontrolleret jævnligt og på grund af deres gode kvalitet har de fået det “Blå Flag” (besøg www.friluftsraadet.dk for aktuelle oplysninger).

Nogle af de badestande med Blå Flag i 2018, er Bøjden Strand, Havnebadet, Klinten Strand og Løgismose Skov.
Bøjden Strand er beliggende ved CampOne Bøjden Strand campingplads og er det naturlige valg når man er gæst på pladsen.
Havnebadet i Faaborg ligger ca. 10 km. væk,  her finder du legeplads, kajakfaciliteter, kiosk og handicapfaciliteter m.m. Det tager ca. 13 minutter i bil fra campingpladsen.
Hvis man kører lidt længere, kommer man til Klinten Strand som også byder på  legeplads, kajakfaciliteter, kiosk og handicapfaciliteter m.m.
Løgismose Skov er beliggende i Haarby, ca. 24 km. fra campingpladsen. Her finder du sandstrand og kiosk m.m. Turen tager ca. 30 minutter i bil.

Udvalgte seværdigheder

Danmarks Fugle Zoo

Frydenlund Fuglepark er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest. I den 6 ha. store fuglezoo er der anlagt et 2 km handicapvenligt stisystem, trods det meget skønne kuperede terræn. På denne rundtur kan man opleve 800 fugle – 150 arter.
Af fugle kan der blandt andet opleves storke, strudse, papegøjer, traner, ibis, svømmefugle, tropefugle og ugler.
“Papegøjecafe” med hjemmebag og grill-retter, terrasse & legeplads.

Afstand fra campingpladsen ca. 38 km.

Turen går til Svendborg!

Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem for at dele den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12 generationer.
Oplev rundvisning i slottet med professionel guide, minigolf, restaurant, skattejagt for børn og mange spændende begivenheder.

Afstand fra campingpladsen ca. 42 km.

H. C. Andersens Hus

Når turen går til Fyn, så kommer man ikke uden om et besøg til H. C. Andersens Hus. Der er ingen steder i verden, hvor du kommer tættere på vores elskede digter som i Odense. Her kan du opleve digterens fødehjem, barndomshjem og selvfølgelig alle de autentiske steder, som har haft en afgørende betydning for et meget eventyrligt forfatterskab!
Husk også at besøge H. C. Andersen Museum, Fyrtøjet, Den Fynske Landsby og de mange andre attraktioner. der ligger inden i Odense.

Afstand fra campingpladsen ca. 46 km.

Udvalgte forlystelser & oplevelser

Tinderbox

Tinderbox Festival er en ny festival i Odense tiltænkt som en ny stor dansk musikfestival i europæisk klasse.
I 2018 tilbød festivalen på Depeche Mode, Alanis Morissette, Alan Walker, Alex Vargas, Bastille, Biffy Clyro, Bisse, Barcode Brothers, Bladtkramer, C.V. Jørgensen, Dizzy Mizz Lizzy og mange andre fede kunstnere.

Afstand fra campingpladsen ca. 44 km.

Egeskov Slot

Oplev det levende slot på Fyn. Egeskov er mere end blot et museum, men et hjem for grevefamilien Ahlefeldt. Kig ind og mærk 460 års historie bag de tykke slotsmure.
Egeskov Slot har noget for hele familien; skulpturpark, haven med haveanlæg der går tilbage til 1700 tallet, legeskov med klatrebane for børnene, udstillinger og mange forskellige arrangementer året igennem.

Afstand fra campingpladsen ca. 28 km.

CampOne Bøjden Strand - Hvad siger vores gæster?

Hvis du har besøgt vores campingplads, så må du meget gerne skrive en anmeldelse på vores Facebook side – på forhånd tak!

Vi glæder os til at se og høre mere til dig, og du er naturligvis altid velkommen på CampOne Bøjden Strand, perlen på Sydfyn.