Luk oversigt

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse

Voksne

Børn 0-11 år

ADAC SuperPlatz for 10. år i træk

ADAC SuperPlatz 2018: Allgemeiner Deutscher Automobil-Club er en forening, der svarer til den tyske udgave af FDM. Som en del af deres service til medlemmerne, besøger de hvert år campingpladser over hele Europa og anmelder dem. Det foregår lidt i stil med, når Michelin-guiden anmelder og giver stjerner til alverdens restauranter og madsteder.

ADAC har været rundt på nogle af de campingpladser, som anses for at være de bedste i hele Europa. For det meste kun dem, som i forvejen har opnået 5 stjerner i de nationale rating-systemer. Her kommer ADAC-teamet forbi, afprøver og gennemgår hele pladsen på forskellige måder.

Ved vurderingen lægger ADAC vægt på pladsens stand, udbuddet af aktiviteter, kvaliteten og mængden af legeredskaber, udbuddet af forskellige familievenlige forlystelser, kvaliteten af toilet- og badefaciliteter, samt hvor godt de holdes rent, serviceniveauet i pladsens information, administration, forretning og eventuelle restaurant, samt det overordnede helhedsindtryk af pladsen.

Resultatet af gennemgangen konverteres til en række stjerner. Her kan man højst få 5 stjerner og det har vi fået siden 2009. Det giver samtidig ret til at bruge titlen ADAC SuperPlatz, der tidligere hed ADAC Best Camping. En titel vi med stolthed har anvendt i alle årene.

ADAC SuperPlatz - CampOne Bøjden Strand

Et kvalitetsstempel vi er stolte af

ADAC er et kvalitetsstempel, der fortæller campister fra hele verden, at vores campingplads på Fyn lever op til nogle standarder, seværdigheder og serviceniveauer, som er et must, for at kunne tilbyde vores gæster den bedste ferieoplevelse.

Fra og med campingsæsonen 2018 er det således 10. år i træk, at vi har modtaget denne flotte udmærkelse, som det på ingen måde er en selvfølge, at vi får igen til næste år, hvis vi begynder at slække på standarderne.

Derfor vil du altid opleve en campingplads med et udbud af aktiviteter, fritidsmuligheder og serviceniveau ud over det sædvanlige, når du besøger CampOne Bøjden Strand. For ADAC-kontrollørerne kommer uanmeldt. Så derfor er vi altid parat og nød til at holde niveauet højt hele året til glæde og gavn for alle vores besøgende.

Kun 4 andre ADAC SuperPlatz i Danmark

Samtidig bringer vores udnævnelse til ADAC SuperPlatz os i en liga helt for sig selv herhjemme. For udover CampOne Bøjden Strand er der kun tre andre pladser, der har fået den hæderfulde udnævnelse. To i Jylland og en på Sjælland. Så CampOne Bøjden Strand er den eneste ADAC SuperPlatz på Fyn.

En utrolig familievenlig ADAC SuperPlatz

Vi mener selv, at vores campingplads er utrolig familievenlig med de mange legepladser og vores store uden- og indendørs badeland med diverse rutsjebaner og sjove vandaktiviteter. Det gør, at hele familien med garanti vil få en både festlig og fornøjelig oplevelse hos CampOne Bøjden Stand.

Er I til mere stille og rolige aktiviteter, har vi en meget professionel og flot minigolfbane, der kan benyttes hele døgnet, samt mulighed for at komme tæt på havet og mærke sandet imellem jeres tæer.

Kun få skridt fra pladsen er I helt fremme ved havet og kan tage jer en forfriskende svømmetur langs Bøjden strand. Det er en lækker sandstrand med en flot, flydende badebro, som gør det muligt at fiske efter krabber og hoppe ud i vandet på en god og sikker måde.

Så sæt kursen mod CampOne Bøjden Strand og få en camping- og ferieoplevelse lidt ud over det sædvanlige.