Camping Fyn

Camping på Fyn – Bøjden Strand på den sydlige del af Fyn

Campingplads CampOne Bøjden Strand på Fyn ligger nær vand og natur, og tilbyder et uforglemmeligt ophold i én af de smukkeste perler Fyn har at tilbyde.

Fyn som campingdestination

Med en størrelse på 3.100kvm er Fyn ikke større end at man kan besøge det meste, men samtidig stor nok til at give en ferieoplevelse som du ikke vil glemme, uanset om du hælder mest til by, natur eller en kombination på din campingferie. Der bor ca. 467.000 indbyggere på Fyn, så hvis du vil nå at hilse på dem alle kan du godt booke en ekstra lang campingferie!

På Fyn finder man intet mindre end fem af de i alt syv 5-stjernede campingpladser som Danmark
har at tilbyde, og man vil derfor være et skridt nærmere den perfekte campingferie, hvis man
vælger at campere på Fyn.
Udover den skønne accent tilbyder Fyn også en masse campist venlige aktivister og seværdigheder for hele familien. Få dig eksempelvis en smag på den populære fynske brunsviger, eller en ”runner-med-brunner” som vi også kalder det når den tilføjes på et stykke morgen-rundstykke.

Vores smukke godser og slotte som ”Egeskov Slot” er også indenfor ganske kort køretid, og hvis du kunne tænke dig at se den smukke danske Ø ”Als” kan du tage familien under armen og hoppe på ALS-Færgen som sejlere mellem Bøjden og Als.

  • Hvis du hellere selv vil være kaptajn, kan dette selvfølgelige også lade sig gøre fra en af de nærliggende havne.

Campingpladserne på og omkring Fyn er i stor udvikling og CampOne ”Bøjden Strand” følger naturligvis udviklingen ved løbende at modernisere og skaffe nye og spændende aktiviteter, som både børn og voksne kan nyde godt af. Vi gør nemlig alt hvad vi kan få din oplevelse! Her på Fyns-land finder du uden tvivl hygge og glæde, så du kan nyde den danske sommer – som du og familien har fortjent det.

Hvad og hvor er ”Bøjden”?

Camping på Fyn - CampOne Bøjden StrandCampingpladsen CampOne Bøjden Strand er placeret i den sydelige del af Fyn, kun tre kvarters kørsel fra Odense og 10 km fra den smukke by Fåborg eller du kan besøge Assens kun 40 km fra pladsen. Dermed er der rig mulighed for at benytte sig en af Danmarks nyeste festivaller ”Tinderbox” i Odense, drikke en rosé nær i stranden eller Fåborg’s gader, eller nyde en forfriskende dukkert i det danske blå farvand mens børnene leger på campingpladsen.

Bøjden er en del af Faaborg-Midtfyns kommune og hører til region Syddanmark. Med sine knap 200 faste indbyggere er Bøjden ikke den største by i landet, men det er nok en af de mest fantastiske! Med kun et smut fra Odense hvor der bor knap 200.000 indbyggere, kan man både finde ro og mag, eller noget med mere fart på i storbyens jungle, i en by der virkelig er i eksplosiv udvikling.
Campingpladsen CampOne Bøjden Strand er en af de mest attraktive destinationer når det kommer til camping på Fyn, hvor den ligger indenfor toppen over bedste og mest besøgte campingpladser.

Odense samt Fåborg-Midtfyns kommune rummer desuden faciliteter som:

  • Bæredygtige skove og naturområder.
  • Nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande.
  • Mulighed for sejlads og havneaktiviteter.
  • Masser af teatre, biografer, museer, restauranter i verdensklasse og historiske seværdigheder.
  • En af Fyns bedste og smukkeste placeringer tæt på byer og natur.
  • Tag en tur på den gamle Lillebæltsbro. Enten som fodgænger på toppen eller som bilist på den gamle vej.
  • Lej en båd og sejl afsted, vi hjælper dig naturligvis direkte fra campingpladsen.
  • CampOne Bøjden Strand ligger der naturligvis også, en perle på Fyn!

Camping på Fyn – CampOne Bøjden Strand

CampOne er lig med livsglæde og afslapning! Noget af det der gør denne campingplads til en af de bedste på Fyn – og i verden, er de lækre områder kombineret med faciliteter som passer til den moderne og bevidste familie. Eksempelvis tilbydes både indendørs og udendørs badeland, sauna og spa, hytter, telte, mobilehome og pladser som passer til alle behov og lyster, og et natur- og strandområde som er virkelig imponerende.

Du kan se mere om pladsen, føle stemningen og fornemme hvordan campingpladsen er her på siden, på Facebook eller på Instagram. Pssst. Vidste du i øvrigt at netop CampOne Bøjden Strand har været i TV-2’s program ”Campisterne”? Se her:Vi glæder os til at se og høre mere til dig, og du er naturligvis altid velkommen på CampOne Bøjden Strand camping på Fyn, perlen på Sydfyn.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU